The Orange Network

I’m alone but not lonely…

Posted on: July 5, 2008

“Where do you live?”
“BSD – Tangerang”
“With your parents?”
“No”
“With your brother or sister?”
“No” (I know what you will say next)
“Ahhh… you are lonely…”
“… … … ehm… nope at all…” (See… always like that…)

another conversation…

“you live with?”
“…ehm my dogs…” (not again… )
“So lonely hah?”
“No…” (cliche…)

and another…

“Jadi kamu tinggal sendiri?”
“iya” (ok, what’s next?…)
“ngapain sendirian? sepi kale”
“suka aja kale…” (dah… what’s wrong with being alone?…)

Ya… percakapan diatas sudah ke sekian kalinya, setiap kali orang bertanya saya tinggal dimana, tinggal dengan siapa, ujung2nya mereka bilang saya kesepian… ditambah lagi saya piara anjing… hahaha… lucky me, they are definitely wrong…🙂

I love being alone, it’s very different being alone and being lonely… although if we are alone, but if we are happy and enjoy or we want that moment/situation then we are not lonely right?… beside that, sometimes I really enjoy when I’m alone… like walking at home naked only using CD… (temen ku bilang sok bule, tapi kalau kalian sudah coba sendiri, that’s a little bit fun… Zara, Bebe, Goldie my puppies ngeces… kalau mereka bisa ngomong mungkin akan ngomong “Majikanku keren gila…”) :p

So happy alone!

2 Responses to "I’m alone but not lonely…"

iye, gua kalau keluarga lg pada ke puncak jg sendirian aja di rumah jadinya. abis mandi cuma pake celana dalem doank bisa buka2 kulkas di ruang makan. hehehe… gua kira gue doank yg begini. ternyata dikau jg pake suka cd doank hahahha..

pertanyaan yang sama yg terjadi ke dirikyu..krn saya anak tunggal

‘ga seepi jeng?’ (gak..)

hahaha
setujuu.,,,,
sy menikmati dengan moment kesendirian ini..😀 with my own way tentunya
hihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

OrangeCategory

OrangePhotos

DSC_5739

DSC_5726

DSC_5716

More Photos
%d bloggers like this: